neljas

Eile oli tore. Magada sain täpselt nii palju, kui ma ukse taga pidin ootama. Mingi kobe poolteist tundi. Aga ma jäin elama. Olin natukene kodus ja siis helistas mulle nöpsu, et läheks kinno. Nagu teada on, pole ma just eriti kinos käija aga ma olin siiski nõus. Igati mõnus tundus. Phillip oli ka kaasas, tema tegigi mulle pileti välja. Viivika oli ka. Nöpsul ja Phillipil oli äge rendi auto, sesmõtttes- Nagu eriti leet. Imelik oli kuulda, kuidas nöpsu inglise keeles rääkis. Tegelikult oli väga väga äge. Film oli nagu eriti hea.Üksikasju ei hakkaks nagu rääkima. Peale seda suundusime me mango juurde. Olime veits seal ja siis nad viskasid mind linna ära. Otsustasin koju tagasi minna. Õhtu poole vaatasime Priidu toas filmi-kus ma magama j\’in ning laiutasin. Üks probleem on mul jälle juurde tekkinud, just tänu Vallole. Ma lihtsalt ei või.
Tänane õhtupoolik lubab ka hea tulla.

ahjaaa, 10 päeva veel sünnani.

1 thoughts on “neljas”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga