Tartusse hääletada oli mõnus, autojuhid vahetusid ja tee aina vähenes. Ja ilm oli ka nii nii ideaalne, vähemalt hääletamiseks.

Tartus on ilusad inimesed, tõdesin seda JÄLLE ja arvatavasti iga kord, kui ma sinna satun .  Mitte kõik, aga enamus. Linnapilt oli ilus. Kuigi oli ka seinast-seina rahvast.  Kohtasin ka teist Kanarbikku. Hämmastavalt ilus neiu mul . Siis sain kontakti Silveriga ning  suundusime \” Pannkoogikohvikusse\” .  Mina tellisin seekord endale Latte, Silver aga kohvi. Mulle täiega meeldis see piimavaht, mis Latte peal pesistes. Seltskonnaga jäin ka rahule, alati jäänud ja arvatavasti ei muutu see kunagi. On inimesi, kes ei muutu. Silverile meeldis isegi mu enda lõigatud tukk ja kiitis mu välimust. Minu meelest on lausa  raske Silverile meeldida ja tema otsekohesusega leppida. Aga järgmine kord , pead sa päeva mulle ära borneerima, et sa saaksid oma VAIMU valmis panna. ( Juhul, kui sa seda loed) .

Hiljem sain ma Anniga kokkuga. Mul oligi vist mingi  \” sugulaste kokkutuleku päev \”.  Ta oli oma soengut muutunud ning ta jakk ol lausa erutavalt kaunis.  Suundusime vanalinna, soetasime kolm seitset ja läksime sinna kurikuulsale mäele, õigemini parki. Vähemalt on koht, kus võib avalikult juua : o . Aivo ei võtnudki muga ühenudust, seda oli isegi arvata. Märten pidi kuksile teisele üritusele minema ning Jürmo läks hoopis oma vennaga tallinnassse ja Indrek oli juba tallinnas, kui ma temaga kontakti sain. Uskumatu, samas mul jätkus veel \”  varuväljapääse\”.  Zavoodi leidsin seekord ilma vaevata ülesse, nüüd pidin veel Genialistide Klubi ülesse leidma. Enne seda sain ma reelaga kokku, järjekordne sugulane , keda polnud vähemalt 8 aastat näinud.  Ma küll mõtlesin, et ma ei tunneks teda ära aga tundsin. Rääkisime ja meenutasime vanu aegu, kohtusin ta ägedate sõpradega ja armas oli see, kuidas ta mind tutvustas. Ja mul on räigelt hea meel, et sa sai Stipendiumi ja tänu sellele, läheb ta kolmeks kuuks Londonisse, riideid disainima. tema kohta võib küll õelda, et valis endale õige eriala.

Mihkel tuli ka minuga \” Heamuusika õhtule \”. ootamist oli palju, sisustasime aega kabe mängisime ja kui üritus lõpuks peale hakkas, pidime meie ära minema.  Sellinne tore, see toimus umbes ühe aeg. Ma oleksin võinud ohverdada oma öömaja , et sinna jääda. Taganat järgi on alati hea targutada.  Baaripoiss meenutas mulle kedagi, nii väga, lausa nii, et see häiris mind terve õhtu. Mihkli juures sain ma üksi suurel madratsil magada. Ajasime kogemata veel Meelise ülesse, kes oli Mihkli peale päris kuri, vähemalt alguses. Pärast me juba naersime. Hommikul olin juba seitsmest üleval ja võrru jõudsin enne üheksat.

Ja nüüd mu päev kulub beebi hoidimisele. Enne magama jäämist nuttis ta nii palju, et mul tekkis lausa abitu tunne aga minu õnneks jäi ta magama ja nüüd juba unes üle tunni jagu.

* Mulle hakkas Tartu meeldima, see on kindel, et külastan seda tihedamani, kui senini olin seda teinud.

Mõtlesin korraks, et lähen täna viljandisse aga ma ei jõua: (

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga