vanad inimesed, miks te nii hirmsasti haistete? Tegelikult ka, te ei pea bussis teiste vastas aelema, suruma teisi vastu klaasi. Minul igastahes tuli okserefleks peale. Suutsin end vaevu tagasi hoida, põgenemisteed poleks ka leidnud. Hügieen on oluline igas vanuses, isegi siis kui olete väeti ja kusete alalõpmata püksi. Kurat, peske end, või laske pesta!

Tead, mul on kahju. Kahju sellest, et me ei räägi enam omavahel,isegi msn-is räägime me vaevu kui me üldse räägime ning telefonis oled sa puhta kuri. Aga mul on olemas oma teooria. Täna mõtlesin ma selle välja, tegelikult ka. Pole lihtsalt võimalik, et ühel heal päeval suhtlus katkeks ja seda täiesti lampi. Kui sa nüüd meenutaksid meie vestlusi, seda head rutiini, siis sa ilmselgelt saaksid must aru või püüaksid mind mõist. Ja eriti kurjaks teeb mind  see, et sul oli olemas kõik eeldused selleks, et saada MINUINIMESEKS! Tegelikult teeb mind see rohkem kurvaks kui kurjaks, aga  hea on lihtsalt kurja olemise taha seda peita.

Täna olin ma laisk ning loovutasin tänasest kümnest tunnist viis tundi homsele päevale. Kuigi mul hakkab raskeks minema. Homne marsuut oleks seesugune: Vastseliina-Võru-Tartu-Võsu. Ühest otsast teise ja läbin selle pöialdamisega.

nüüd jätangi teiega hüvasti ja seda reaalselt.

Olen tagasi pühapäeval.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga