suu puhtaks vol 2 aka halvad \”seksi\”kogemused

Mõtlesin, et kui ma juba oma eksidest suu puhtaks rääkisin, siis oleks hea mõte avalikustada ka oma halvad \”seksi\”kogemused. Minu õnneks, tänu taevale, on mul neid ainult kaks. Ma vist annaks otsad, kui mul neid rohkem oleks.

Esimene halb seksikogemus- See oli aastaid tagasi, kui ma veel pealinnas elasin. Mul oli suhetest paus ja otsutasin elu nautida. Tutvusin ühe noormehega, ta oli paar aastat minust vanem, käisime mitmeid kordi väljas ja ühel kenal õhtul kutsus ta mind enda juurde. Enne seda saime linnas kokku ja tarbisime veidikene alkoholi. Tema juurde jõudes olin ma juba natukene purjakil, rääkimata sellest  noormehest. Tegelikult sisimas ma juba teadsin, kuhu see asi jõudma hakkab, aga ma millegi pärast ei lõpetanud ka seda  ära. Mu lootused ja ootused  purunesid koheselt, seks oli sitaks halb, ei mingit mõnu ega rahuldust. Lihtsalt tuim nühkimine. Peale seda panin end riidesse ja kutsusin kiiresti endale takso, ning järgmisel hommikul võtsin vastu otsuse, mitte kunagi enam temaga edasi  suhelda. Nii see läkski.

teine halb seksikogemus- Juhtus umbes 3,5 aastat tagasi. Peale Kasparit, enne Hendrikut. Olin Tartus juba aasta elanud, leidnud endale  uusi tuttavaid ja soetanud paar head sõpra. Sel ajal tegin ma sitaks enda pool koosistumisi. Soolaleiavle kutsusin ka ühe sõbra, kes omakorda võttis kaasa teise sõbra, juhul kui tal igav peaks hakkama. Sõber jäi mulle koheselt silma oma atraktiivsusega. Läks umbes paar nädalat mööda, enne kui me uuesti kokku sattusime. Järgmisel hetkel olin kutsunud ka oma sõbrad juba enda juurde, jõime ja mängisime lauamänge. Hiljem läksime linna, käisime arvatavasti kõik Tartu kõige lahedamad kohad läbi. Lõpppeatus oli tema juures. Mõtlesin, et magan enne koju minekut natukene. Kui olime kahekesi jäänud,hakkas ta mulle vaikselt külje alla tulema. Lõpuks andsin alla ja läksin JÄLLE vooluga kaasa. Kui ma alguses arvasin, et mu esimene halb seksikogemus oli üks hullematest, aga pidin tõdema, et see oli VEEL hullem. Pärast seda ma reaalselt põgenesin ta juurest ära, ma polnud kunagi nii kiiresti Tartus koju kõndinud. Ma lausa jooksin,väljas oli ka räme tuisk, mis tegi meele veel mõrudamaks. Koju jõudes läksin ma kiiresti pesema.Ma ei valeta, kui lootsin, et suudan pesemisega  endale parema tunde tekitada.  Mul oli terve päev sitt olla. Kass tuli peale, olin  enda peale meeletult vihane.

Noormehega jäime edasi suhtlema. Vähemalt alguses. Mõtlesin, et suudan selle kogemuse ära unustada, sest peale seda ta ikka üritas mind natukene veel sebida. Siis lõpetasin ka suhtlemise, nüüd kui näemegi linnapeal, siis me küll teretame, aga mitte midagi enamat.

Peale seda õppisin ma seda, et mitte kunagi enam seksida kellegagi, kelle vastu sa ei tunne mitte kui midagi, peale füüsilise tõmbe. See ei ole lahe.

Teg

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga