kui omada kahte last,järjestikku!

Paljud on küsinud,kuidas meie elukorraldus muutunud,kui meil on nüüd kaks last.No ütleme,et kõige suurem muutus on muidugi see,et magame eraldi tubades ja ma ausalt ei tea,kaua selline asi kesta võib.Isiklikult loodan,et meie esiklaps hakkab varsti terve öö magama ning härra saab kolida oma voodisse tagasi.Hetkel laiutan seal väikese Augustiga!

*Tegemist on topelt!Kui varem tundus,et ühe lapsega on raskusi,siis tehke kaks tükki järjest,ning te saate teada,mida tähendab omada kahte last!

*Nutmist on topelt.Mitte minu,vaid laste poolt.Õigemini Paul Herberti poolt.Või kui mõlemad lapsed nutavad üheaegselt.Pole eriline muusika,mida igapäevaselt kuulata tahaks!

*Unegraafikute sättimine.Vahel on jopanud,et saan Augusti Ja Pauli ühel ajal magama.Ainult siis saan hetkeks rahu ja vaikust nautida ning kõige paremal juhul saan minna koos beebiga jalutama!

*Topelt rõõm!

Egas midagi muud ei olegi.Mõlemad tahavad tähelepanu ja tegelemist!Mõni päev on rake,mõni päev lust ja lillepidu.

ps.Soetasin endale parema kaamera,olen teinud ka pilte,kuid pean ootama,mil saabub mulle micro usb juhe.Enne seda pole võimalik pilte arvutisse panna.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga