Uued avastused-ÖKOMON

See on nii äge, et tegelikult on ikka mul veel palju avastada. Mulle tundub, et igast uksest ja akanst tuleb uusi poode ja uusi lehekülgesid, ent mõnedele asjadele peab ikka truuks jääma. Ja see on minu ökopool!
ma ise ka imestan, sest aasta alguses ma veel ei uskunud, et võtan nii suurelt selle ette ning alla ei vannu. Mul on olnud ka erinevaid nõrkushetki, kui ma peaaegu oleksin ostnud keemiat majja! Ma küll läksin poodi aga ostsin hoopis mingi ökogeeli. Sest ma ajasin taga värskust ja seda head lõhna, mis riietele jääb. See selleks, olen vist kasutanud pea kõiki erinevaid tooteid, minu uueks avastuseks on ka Mulieresi tooted. Vau!

\"\"

 

 

Aga on ka üks uustulnuk. Te kõik ikka teate, kui suur zerowaste fänn ma olen ja ma arvan, et ma jään ikka ka sealt tellima. Aga on ka üks uus- https://www.okomon.ee/ Sellel pole on sama põhimõte, mis on https://zerowaste.ee/

Tegelikuses neil väga vahet pole. Samad põhimõtted, samad (peaaegu) tooted ja samasugune visioon! Mina olen otsustunud mõlema e-poe kasuks. Ühelt tellin seda ja teiselt toda. Ma tean, et peaksin keskenduma ühele poele, ent no mis sa teed, kui mõlemad on sama ahvatlevad, sama toredad ja sama mõnusad!

Ökomon saatis mulle ka tegelikult puhatustablette, mida ma pole veel jõunud kasutada. Ärge nüüd melge, et ma pole üldse selel aja jooksul kodus korista ud aga kuna meil puudub hetkel töötasapinnad, siis ma enne ei tahaks neid proovida kui me köögi kuidagi enam-vähem saame. Egas see proovimata ei jää!

\"\"

 

Pilt on Herta Hermiinest. Nimelt on olnud Herta pikalt väikese nohuga, siis see tähendab seda, et ta on viininud iga minu tegevuse juures. Ta on käinult kõikjal kaasas. Kohati on see väga kurnav, aga mida ma teen. Me kreemitame, vurtsutame, anname igasuguseid siirupeid, aga ikka ei lähe tema olukord paremaks. Kuigi teda absoluutselt ei häiri tema tatine nina.

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga