Mängule sõit..koos lastega!

Tegelikult oli see kohe alguses hull plaan, mis iga päevaga aina kasvas jas lõpuks oligi see plaan küpse. Olin päris palju mõelnud, kas lähen kõikidega või jätan poisid ema juurde, sest Herta Hermiine olo kindel tulija. Tagasi sõiduga oli täpselt sama. Kas lähen ema juurde või jään ööseks õe juurde või põrutan ikkagi koju tagasi?! Need, kes mind instagrammis jälgivad, teavad, et otsustasin ikka koju sõita. Sõitsin ühe päevaga 650 km! Selline tunne, nagu oleks sõitnud ühest otsast teise ja tagasi- mida ma ka teoreetilist tegin!

Poiste osas oli mul natukene kahtlusi, eriti Pauli, kes polnud 2 ööd kodus maganud. Autosse tulles lausus küll ussisõnu ja pani aurumasina tööle, kuniks lõplikult ära vajus. Mõnel korral oli ta täitsa üleval. Tegime Savernas ja Jõgeval peatuse ning põrutasime otse edasi. Reipal sammul, sest siht oli silme ees.

Nagu te teate, olen üritanud igal korral ka Ilumäe surnuaias käia oma lähedaste haudadel! Seekord koos lastega.

\"\"

Tee peal kallistasin kiiresti ka ühte oma isapoolset sugulast. Tal lähevad iga kord silmad märjaks. Eks vanast peast lähme me kõik härdaks.

Emme juures tegime sellise lühikese peatuse.

\"\"
\"\"
\"\"

Viimane ots läks päris kiiresti, kuigi väsimus hakkas juba peale tulema.

Olime natukene õe juures ja suundusime lõpuks Kalevi Spordihalli. Jõudsime tublisti enne mängu.

\"\"

Ma pilte ei jõudnud teha, vaid panustasin video ja storyde peale.

See mäng oli ikka hull, eriti kui Kalev oli 20ne punktiga taga. Ma mängu ei hakka ümber kirjutama, kuid nad tulid sellest seisust välja ja lõpuks panime ka purki.

Herta Hermine sai lubatud pasuna. August Villem sai endale palli, mille peale ta arvatavasti autogramme küsima hakkab, Paul Herbert oli kõige rohkem mängus sees ja saate aru- neile päriselt meeldis! Nagu päris päriselt. Ma juba pelgasin neid torisevaid nägusid ja vingumist.

Jumal tänatud,  mitte ühtegi halba nooti.

Tagasi sõitmine oli hull. Kuni Tartuni oli enam-vähem. Selleks ajaks suutsin sõidu ajal tossud ära võtta ja juhtida paljajalu, sest nii oli mugavam ja tegelikult hoidis see mind ka ärksamana.

Enne 1-e öösel jõudsime koju.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga