Mul on tunne..

Ma nüüd ei teagi, kas ma olen trotsi täis või minus on hetkel kuidagi palju tuska, mis reaalselt viis mu meeleolu nulli.

 

Olen teile võlgu ka ühe suure vabanduse. Olen teid unarusse jätnud. Lubanud kirjutada rohkem, ent mu viimane postitus oli juuni viimasel nädalal. See peaks nii mõndagi ütlema. Kas ma olen lihtsalt laisk või mul on lihtsalt nii palju kohustusi, mida olen üritanud täita ja egas ma uutele ideedele ka väga ära ei ütle…ja siis ühel hetkel olen ummikus.

 

 

Nii, juuli. Mida ma tegin Juulis?

Võtsin osa taaskord ” Avatud Talude Päevast”.

 

Tegemist oli palju kuid õnneks oli mul abis kullakallis Kadi, kelleta ma ühtegi üritust üle ei elaks. Ja ühtlasi on ta ainuke hull, kes minu hulludel ideedele ainult hoogu juurde annab.

 

Peale seda pidasin ma lastelaagrit. See oli nii äge kogemus, et oleksime pidanud ikkagi oma esialgse plaaniga jätkama, et teha kolm järjestikust satsi. Kuid mingil hetkel sain ma ikkagi aru, et see oleks liiga kreisi. Isegi minu jaoks.

Laagri päeval sain ma teada, et mu ema oli viidud kiirabiga haiglasse ja talle tehti pea erakorraliselt operatsioon. See viis mu endast välja ja ma nutsin nagu beebi, sest ta on mulle kõige kõige kallim inimene. Minu isa suri siis kui ma olin 9 aastane ja ma reaalselt olen elanud selle kartusega, et ühel päeval jään ma ka oma emast ilma. Ma tean, see juhtub nii kui nii aga ausalt, ma pole selleks valmis ning jumal tänatud, polnud ka mu ema minekuks valmis.  Ehmatas mind ikka korralikult.

 

Mida ma olen teinud Augustis?

 

Käisin firma suvepäeval. Hommikul bussis võtsin ma kolm koksi, ülejäänud päevast jõin ma ainult alkoholivabasi kokteile. Ja oi kui palju..minul oli naljakas vaadata kõiki teisi inimesi.

Viibisin 98,5% tantsuplatsil ning võitsin Merilyn Uusküla plaadi! No kae õudu.

Ja siis tuli töönädal. Alguses tundus ikka väga raske uuesti rutiini tagasi saada. Esimesel nädalavahetusel tuli juba Kostipäiv, mis tekitas kaks päeva nii palju erinevaid ja toredaid emotsioone.

Nüüd jälle töö.

Laupäeval peaks toimuma grillpidu ja pühapäeva hommikul on oodata taaskord Hendrikul ja Kermot “Maahommikust”, kes tulevad seekord maatööd tegema. Eelmine kord oli kõik nii naljakas, sest pea iga teine tuttav naerab ja meenutab, kuidas Hendrik sita sisse kukkus. See oli tõesti vägev osa. Vaadake järgi, 21.11.2024 osa kui ma nüüd ei eksi!

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga