100 korda kuulsam..jälle!

Mulle on seda nalja tehtud juba päris pikalt. Olen saanud eetriaega, olen sattunud ajakirja kaante vahele aga et kohe kuulsam…ma ei tea. Eks seda ole ka naljaga tehtud ja naljaga kaasa mindud.

 

Mida ma arvan Maahommiku poistest?!

 

Üldse see, et nad kirjutasid mulle ja ütlesid, et neil oli nii tore ja meil siin on nii äge koht ning nad tahaksid tagasi tulla..juba see oli nii tore! Ja mis mul saab olla midagi selle vastu?!

 

Ma räägin, et meie esimene kohtumine oli selline veidralt naljakas ning juba siis sain ma aru, et nad pole normaalsed. Nad on hullud, minu masti inimesed. Sest eelmisel korral andsin ma praktiliselt ajapiirangu ja sobiva kuupäeva ette, sest muul ajal polnud see võimalik..kell 6 hommikul nad olidki platsis.

Eelmisel korral sai nii palju naerda ja nii palju nalja! Üks osa, mida meenutavad ka minu sõbrad/tuttavad siiani. Ja kohe kindlasti on ka neil sellised eredad mälestused sellest hommikust😀

 

Mis toimus eile?

 

Seekord oli mul aega nendega ka kohvitada ja nosida hommikusi pannkooke.

Õhkkond oli mõnus ja n-ö turvaline. See vist on selline õige sõna nende oleku ja olemuse kirjeldamiseks. Sellist pinget ei olnud. Nalja sai kõvasti. Ma loodan, et nad tulevad peagi tagasi..kasvõi järgmisel aastal. Siis on “Maahommikuga” seotud inimesed käinud minu juures igal aastal. Ikka on midagi teisiti.

Minule jäi see ainult kripeldama, et me ei saanud kahte saadet, sest tegevusi mis oleksid olnud etapiliselt, väga ei polnud. Võib-olla kui oleks vähemalt kuu ette teadnud, oleksid suutnud midagi orgunnida. Või oli selleks vale aeg. Minul mustmiljon toimetust ja ajakava iga päevaga lõhki minemas..

Lõpetuseks võin öelda, et sitta sai viidud, lehm Betty kutsus Kermo tantsule ning Hendrik ületas ennast, jälle.

Minul oli tore, loodetavasti oli ka neil tore.

Aitäh🤍

Kohtumiseni.

 

Ps! Pilte ma väga ei teinud, eks see ongi minu n-ö üks kiiks, sest kui ma toimetan või olen asjas sees, siis väga hetki pildistada ei jõua.

 

 

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga