Ma poleks julgenud unistadagi sellest, et tuleb üks päev, mil ma seisan oma hirmuga silmitsi..

Kui sa seda loed ja mõtled, et olen täitsa sooda peast. Siis ma ütlen, et sul on õigus. Ise arvan täpselt sama, sest mitte ükski normaalne inimene ei hüppa alla 3000 meetri kõrguselt..mingi kiiks peab ikka inimesel olema!

Aastal alguses olin veel kindel, et pean ka sel aastal sünnipäeva, siis päris kiiresti sain ma aru, et sellel aastal on minul teised soovid. Midagi täiesti iseendale. Midagi sellist, mida ma tavaliselt ei teeks ja midagi sellist, mis muudaks mu kõhu seest õõnsaks. Mis viiks mind ära minu mugavustsioonist.

Muidugi selleks oli langevarjuhüpe. Ainult et tandemiga, sest ma nii kreisi ei ole, et kohe üksi alla hüppaks. Peale selle on vaja läbida eelnevalt koolitus, ent selleks mul aega pole. Tandem oli niigi suur väljakutse.

Kohale sõites, mõtlesin ma päris mitu korda, et kas ma reaalselt teen seda, sest ma meeletult kardan kõrgust ja maapinna olemasolu on kullast kallim.

Sees hakkas juba vaikselt keerama. Jõudsin ka varem, nägin ära esimese satsi- kõik tulid elusalt tagasi. Ilm oli endiselt pilves, pidime ootama ja selleks ajaks tuli juba järgmine sats..ma olin veel hüppamata. Mingil hetkel oli mul tunne, et pean end hakkama meelde tuletama..

Ootamise ajal suutsin ära tellida ikka ka videoversiooni, sest egas ma iga päev ei hüppa kuskilt niimoodi alla…

Tuli minu kord. Mul tuli miljon mõtet pähe ja ma ei suutnud enam keskenduda. Lennukisse läksin veel omal jalul kuid see hirm oli meeletu.

Ilmselt te kõik olete seda videot näinud, mida ma teiega jagasin ning see hetk, kui oli minu kord…ma pidin ära surema. Ilmselt see mõte mul peas oligi. Ma ei saanud hingata ja mulle tundus see igavikuna…suunaga otse põhja! Samas, nagu mingi mäluauk oleks ka olnud, sest ajal mil ma hüppasin ja ajani, kus avanes langevari, see oli selline mäluta olek. Nagu oleks midagi olnud..aga seest oli mega õõnes.

Ja kui langevari avanes, oli korraga vaikus. Ja asi läks palju lihtsamaks. Selline rahu, kuid miski polnud veel kindel, sest olin veel omadega õhus..

Maandumine oli sellest kõigest kõige mõnusam osa!😅

Kas ma lähen veel?

Kindlasti.

 

Järgmisel korral olen targem, tean nüüd mida oodata ja ilmselt on kevadine video sellest videost nagu öö ja päev!

 

Mul on hea meel, et sain sõpradele täna nalja pakkuda, sest päris mitmed kirjutasid ja ei suutnud oma naeru tagasi hoida🫣

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga