Tere hommikust ning head und.

Kell on pool üks hommikul ja mu silmad vajuvad juba kinni.Ma pean veel msn-is Jonatanile 9 lugu saatma.Koguaeg on mingi errori teema,kord jookseb kokku ja teine kord lihtsalt katkestab ise ära.Vahel ajas see natukene närvi. Telekat eriti nagu ei jõudnudki vaadata, kahju lausa.Peaksin pesema minema,kohvi jooma,püksid korda tegema ning siis magama.Hommikul on kell kuus äratus.Kaheksast olen ma juba auto peale.Sõidame tallinna ning sealt otse tööle.Tööl olen ma kella kuueni,pärast seda tulen vist jälle maale.Nõme on see,et kui nüüd mul on paar päeva vaba aega,ei oska ma sellega midagi peale hakata.Lausa nõme! Homme e. täna saan ma aprilli graafiku kätte.3-ndal on rock cafesse minek,noortebändide finaal.Mul on lausa rõõm õelda,et eestis on nii häid (noorte) bände.Minu lemmikud: Still Haunts Me , Burn Still, Mushy(a), Aides ning ketaspidur.Kindlasti on neid tunduvalt rohkem , ma lihtsalt pole kõiki veel avastanud.Küll ma jõuan.
Hetkel on meil juba edusammud Jonataniga. Ja varsti saangi magama minna.Lülitan veel teleka kinni, mida ma üldse ei vaadanudki.
Igavusest ma muudan oma orksi profiili, jea.Kord kirjutan juurde,kord kustutan ära 🙂
Võite mind sealt tsekata : http://www.orkut.com/Profile.aspx?uid=638241261514435664

Kui te vaid teaksite,kui suuuuuuuuuur uni mul on.Hommikul ärgates olen ma raudselt mingi pilusilm valmis,!
Midagi positiivset nohnoh.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga