üheteistkümnes aprill

Tere Hommikut.
Kell on seitse hommikul ja mul on juba riided seljas , ainult pean veel asju kokku panema . Mu ema tuletas juba seda siis meelde , kui ma silmad avasin. Uni oli magus , tänu sellele oli mul raskusi äratust kuulda. Aga esimeste asjadena tuli mul Vitja meelde. See oli see poiss , kes tegi selle sõbrapäeva üheks parimaks sõbrapäevaks. Õigemini see oligi mu parim sõbrapäev . Tema on ainuke poiss , kellel ma lasin oma juukseid puudutada. Ma vihkan, õigemini ma ei salli kui keegi mu juukseid näpib. Temal lasin, ainukesena. Isegi Heikol pole lastnud. Mu expoiss , kellega olin aasta ja kaks kuud koos. Igal inimesele on mingisugused kiiksud .
Täna saan ma Benoga kokku ja see on väga hea . Beno on üks sellistest sõpradest , kellest ma VÄGA hoolin.
Samas on neid ka jube vähe . Esimene on Nöpsu,Silver,Kirsti,Beno,Nänsu ja siis veel paar tükki.Aga nemad tuleksid mulle kohekohe meelde.Teised on kallid ja ma igatsen suvekiisusi tuhutult aga siiski.Kati on ka kallis.

pean nüüd kiiresti sööma minema. Mu kõht on tühi ja kui ma käin kuulen ma kuidas vesi kõhus loksub. See peaks mingi märk küll olema (:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga