Noniii, just lõpetasin O…

Noniii, just lõpetasin Oskari blogi lugemisega . Täitsa tore on lugeda, midagi teistsugust.

Reede oli üks väga hea päev. 3 tundi oli mul vaba aega ja pidin seda millegagi sisustama. Beno tuli patrickusse, sõi ja siis läksime koos Double Coffesse. Kõigepealt käisime jätsi ostmas. Double Coffes tellisin ma oma lemmiku-Kakao. See vaht seal peal on niii hea. Beno muidugi sellest vaimustuses polnud aga pole hullu . Istusime üle kahe tunni seal . Rääkisime niii paljudest asjadest .Mäletan aega kui ma saime Benoga igapäev kokku ja polnud olemas päeva mil me oleksime sellest ära tüdidenud . Kus oli Täpsu- seal oli Beno ja niii vastupidi. Siis tuli mingi ülisuur vahe sisse, alguses see häiris-lõpuks ma üritasin sellega leppida. Põhjuseid oli niii palju , esimeseks saaks loomulikult ajapuuduse tuua. Seda oli meil mõlemal , samas kui väga tahta siis peaks mingi aja ikka leidma. Istusime , naersime, rääkisime ja arutasime igasuguseid asju . Ma olin täitsa igatsenud kui hea on temaga rääkida . Sest Beno on kuldaväärt sõber, mu isiklik suhkrutükike. Peale selle tal on anne lauda ning kittari mängib ta ülihästi , teadmisi ja pühendumust. Viimane on see kõige parem . Ta teeb kõike südamega. Poole viiest läksime sealt ära, käisime sama jätsiabi auto juures . Ostsin suure jäätise . See onu pani meid jälle paari Benoga .Hahah (naer) Seekord läksime trolliga, vabakalt tulime maha ja siis kõndisime toompeale. Nad pidid täna millegi pärast varem kokku saama . Jõudsime kohale , paar inimest oli liikumas aga see oli ka kõik . Rene tundus nagu eriti asjalik olema . Kahekesti sõime me jäätist, siis tuli Markus Ja Rene ka kampa ( : Ma ei saa mainimata jätta , et Markusel on minu lemmik lõhn peal ja ma alatihti püüan Markuse juures olla . Siis mul läks kiireks, jätsin veel teistega hüvasti ja jooksin parki. Pargis nägin ma Joonast ja Jaanust ja teisi. Jaanusega me jooksime teisi otsima. Nad oli kõik Shnelli tiigi juures. See oli elukiire jooks . Positiivne on seeliku ning kingadega joosta . Jaanus kandis mu kotti ja hädalas ta kaalu üle .
Ohohoh, seal paros oli Jevgenikiisu,Karl ja Henri ja kolm tüüpi veel keda ma ei teadnud. Henrit nägin ma viimati siis kui ta haiglas vedeles. Ja siiamaani on Martin vabaduses. Eriti närvi ajab see, et su sõbral jäi niii vähe surmast puudu ja selle vennaga ei tehta midagi kes seda tegi . Korraks vahistati ja lasti vabadusse. Õnneks Henri pidas vastu ning nüüd on tal vähesed armid järgi. Suveks peaks ta täiesti tip-top poiss jälle olema. Ja peale seda läksin ma tööööle .
Töö juures ma pikemalt ei peatu. Väsitav aga üdini tore koht. Kella nelja aeg sain minema, siis tuli Joel ja me Läksime Double Coffesse, again . Uued töötajad on seal : O .Tellisin Kakao ja Joel võttis Carlsbergi. Uni tuli hullult peale , üritasin mitte magama jääda. Korraks vajusid silmad kinni, siis Joel tegi omatöö ja ma olin jälle üleval . Peale kuute läksime minema. Kõndisime bussijaama, kuna ta pidi raplasse tööle jõudma . Ülimalt mõnus oli kõndida , natukene külm aga hea .Vahepeal valitses vaikus ja ma täitsa nautisin seda . Joel vahepeal täitsa naeris mu veidruste üle aga ta pole seda mitte kunagi halvasti mõelnud. Tema jaoks olen ma täiesti eriline tegelane …Mkhm,selle koha peal peaks natukene köhatama. Meil on olnud temaga häid asju mida meenutada. Buss tuli veits varem . Joeli kallistused on ühed parimad . Peale seda kondasin ma veits ringi, läksin tagasi double coffesse kakaod jooma . Turva juba muigas veits. Üritasin raamatut lugeda but.. ma ei jõudnud isegi lause lõppu kui mu silmad kinni olid juba vajunud. Läbikukkumine, mis siis veel.
Siiis läksin tööle. Ma olin vist saanud 5 minutit magama ja ma olin surmani väsinud. Võtsin tooli, viisin leti taha ja istusin seal niimoodi. 12-nest läksin ma ülesse, üksinda. Toredad kilneid käisid ainult ( : Õhtul tuli korraks tuli Joel Patrickusse, tellis Carlsbergi , istus veits ja siis läks minema. Rääkidagi eriti ei saanudki. Aga mm kümne aeg võiniii tuli ta tagasi ja jäi kuni kaheni sinna. Ta oli oam seltskonnaga, kaks tüüpi ei tundud mind ära aga kui Joel neile mind meelde tuletas siis neil kõigil oli selge- kellega tegu .
Lõpuks olin ma niii väsinud, käisin vahepeal all puhkamas.Peale ühte panin oma riided selga ja istusin ja lugesin raamatut. Joel tuli mulle selja taha, võttis mu ümbert kinni, pööras mu ringi ja kallistas. Sweet, mis siin ikka õelda.

Kolmeks olin ma Kirsti juures, haha. Sain ta koeraga päris headeks semudeks aga ta siiski ei tahtnud mind sisse lasta . Mingi hetk, mõtlesin et tuleb veel kallalel. Lõpuks ma sain sisse, üritasin võimalikult vaikselt, et kirsti emmet mitte ülesse ajada aga ma järjekordselt failisin. Ta ärkas ülesse ja mingi \” Oi Täpsu \” sa ka siin . Mul oli mingi eeee jaaaaaaa. Läksin ülesse, äratasin kirsti ülesse, õigemini ta ise ärkas. Peale seda rääkisime me umbes pool tundi, õigemini mina latrasin .
Jäime magama. Hommiku vara oli äratus , ma jälle ei kuulnud . Kas ma olen tõesti viimasel ajal nii väsinud olnud, et ma isegi enam seda äratust ei kuulnud. Kirikusse ma ei jõudnud, millest on mul täitsa kahju kohe.
Nänsut,Benot,Mariliisi ja Markust oleks soovinud näha..
Kirsti oli niii tore, et ta tegi mulle kohvi ja pani toidu lauale. Ning ta väike vend Karmo , naer tuleb peale . Ma sain hüüdnimesi veel juurde, dsiisas
Enne Kahtteist läksin ära. Õues oli kohutavalt mõnus ilm. Tere Sarkasm, mis siin ikka. Sõitsin linna, käisin kakod joomas ja nüüd olen ma maal. Kuna ma unustasin eelmine kord oma mp3 siia .

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga