Hah,

Olen offalinis ja terve selle aja olen ma põhimõtteliselt Eckuga rääkinud. Vahepeal rääkisin ka teistega, kuid see vestlus jäi pidama, hah. Ma mõtlen Eckust hetkel hullult hästi, viimasel ajal pole ma kellestki nii hästi arvanud. Ecku oli siiamaani vaid Tsau-sõber, võinoh siis kui ta mind ära tundis tänavatel.Paar korda oleme niisama linnas trehvanud kuid viimasel oleme me rohkem suhtlema hakanud. Algul tulid orksi skärpid ja täna küsisin talt msn-i ja peale seda kestis meie vestlus päris pikalt. mul on ainult tema kohta head sõnad. Ja imestama pneb see, et ta loeb raamatuid. Sest enamuse ei viitsi selle peale aega raisata. Ja reedel saame kokku, võinoh. Pean varastama oma tööajast 30 minutit , et temaga kohvitada. Kuigi mul on kolmest kuueni vaba , ei saa me ikka koos tsillida. Kuna tal on just siis bändiproov, niii hea lihtsalt?

Hetkel on mul täitsa hea olla , vahetasime numbreid ja kohe saadan ma talle sms-i.

Homme pean ma veerand kuus ärkama, et jõuda tööle enne üheksat. Täna just mõtlesin, et eriti leet on kaks päeva järjest magada aga siis tuli Kätu oma palvega ja palus.
Õnneks saan ma kella kolmest lahti, et Benoga kokku saada ja õhtul lähen ma KULTUURITEHASESSE !

Einoh,tsill

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga