mm

hahaha, liiga palju oleks kirjutada ! Niii palju on juhtunud, niii head kui ka halba. Aga ma ei anna alla. Ja just täna oli mul orksis , et õnn tuleb su õuele. Ma tõesti ei tea kust aga no eks näeb! Täna tegin natukene imidzi muutmist , ostes kingad ja üli nunnud särgid ja selle kirju koti soetasin ka endale. Aga nüüd oleks vaja mul ainult lillasi pükse, ning ma oleks jällle õnnelik. Oli mis oli, aga kümnendal me joome Kärdu ja Elisega minu pool vana tallinnat ! ( : Kas pole mitte vahva?! Ma pole üle poole aasta tarvitanud alkoholi aga see selleks. Ja võibolla tuleb silver mulle kaasüüriliseks. ! See oleks nii geniaalne !
13-15 olen ma kadiga rootsis, ma olen sellest niii erutunud, et jube kohe.

SUVI on käes, homme lähen ma veel solaariumisse ja nüüd hakkan ma kadiga tõsiselt trenni tegema oma üli vinkude lühikeste pükstega.

2 thoughts on “mm”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga