elvee

Täna oli üldjoontes täitsa tore päev. Hommiku poole sai niii palju käidud, igal pool. Käisin pargis, peale seda sain ma Kirstiga kokku ( haha ; D ) , läksime pätrickusse ja mängisime noori armunuid, jagasime kõike ja kõiki. Tegelikult jagasime me ainult chaid ning päevapraadi. Ecku saabus ka, siis läksime meie parki. Ohei. Kirstit kallistasin ma terminalis. Sellinne mõnus nagu ta on. Meie aga läksime parki. Teisi polnud, ootasime neid. Võtsime Eckuga päikest ning järsku ma tegin nalja, et hakkame jooma. Ta ei uskunud seda, isegi mul endal oli seda raske uskuda aga varsti me seadsimegi sammud poe poole. Alguses ma lihtsalt naersin, pärast muutusin ma juba natukene tõsisemaks. Nonii , lauaviin ostetud plus peale jook. Läksime parki, Jevgeni ei uskunud seda. Mitte keegi ei uskunud. Jõime siis kahekesti, teised olid eemal. Saime palju räägitud ja mingil hetkel ma tundsin ennast natukene purjus olevat. Ma täitsa igatsesin seda tunnet. Polnud pool aastat nagu üldse joonud. Ei see polnud selle pärast, mis nende lähipäevadel juhtunud oli. Pean tunnistama, et täitsa tore oli täna.
Maria on niii tore ja samas niii otsekohene .

Ei, raudselt saab korrata seda veel:)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga