pidu,saunapidu

Madli ja Valloga veetsime minu juures maal mõusalt aega. Ei tegelikult , pikema mõtlemiseta otsustasime me saunapeo teha, just minu moodi. Haha, ajasime rahva kokku ja uurisime kes saaks. Põhikokkuvõttekks tulemas on siis ; Silver,Silver,Madli,Mina,Vallo (vist), ja kui saaks siis oleks Maria ka kutsutud. Need on viimaste päevade inimesed, kellega ma olen niii head aega koos veetnud. Ma veendun iga päevaga üha enam, et mul tuleb elu parim suvi. Sest need viimased päevad on näidanud, kui segased me siiski oleme. Aga ma just sellepärast armastangi seda aega, kui me koos oleme !
SUVISUVISUVI! On veel midagi paremat tahta? Kõige täiuslikum oleks see, kui keegi oleks veel mu kõrval siis ma lausa jumaldaks seda suve. Aga isegi ilma kõigeta, ma lihtsalt naudin ja naudin. Saan teha sellliseid asju, mida alati tahtnud. Millest ma igal suvel unistanud olen? Mulle ei meeldi planeerida midagi ette, mulle meeldib teha kõik LAMPI. Ja nii otseses mõttes. Sest mitte ükski hommik ma ei tea, mis päev toob ja kuhu ma õhtuks saabun. Ma läheks kasvõi häälega Hispaaniasse, lampi. Ilma mitte millegita.
Aga nüüd on vaja saun kütte panna, puid tassida, vett pumbata ja veel tuhat erinevat asja.

2 thoughts on “pidu,saunapidu”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga