sünnipäev

õhtul jõime me kosmost ja sellest ka pisikesed tagajärjed. Hommikuks oli kael kange marko magas ja kedagi teist polnud. Maria saabus ka mingi kell , jeje. Ilmus ukse taha oma mcdonaldsi suure kotiga, kus oli sees kaks suurt megaeinet, võinoh bigmaci. Tuli sisse, sõime ja jõime endal kõtud täis. Istusime natukene, priit tuli ka koju. Rääkisime juttu. Siis me läksime Mariaga trammi peale, hobujaamas t.uli ta kõige parem klassivend peale. Tundus igati muhe olevat. Vabakal läksime me maha ja saime Indrekuga kokku. See poiss tõi mulle kolm kollakat-valget roosi. Mulle väga meeldis see. Rääkisie natukene juttu, Indrek läks minema. Maria jäi veel natukeseks, siis saabus kärdumusi. Tõi mulle sammuti valge roosi ning ise küpsetatud koogi. Midagi väga nunnut. Maria läks minema ja meie suundusime tatoka poisia juurde. Pidi Kärdil ainult üle tegema. Ootasime teda no, päris kaua. Mingi vend ootas ka, lõpuks me loobusime püsti seismast ning ma panin selle roosi paberi meile alla. Ja lõpuks ta ka tuli, jei. Oli sellinne tore ja hea tundus. Jälle sai tõestatud, et ma suudan täiesti võõra inimesega vabalt rääkida. Ma isegi vahetasin ta arvutist muusikat. Kärdut oli mõnus seal tooli pealt kuulata. Oigas ja ütles, mm aiai valus . See käis kähku ja mingi aja eest leidsime end juba bussile nr 40 jooksmas. Natukene naljakas. Läksime Shnelli. Seal ootasid meie kiisud, Joonas, Henri ning Jevgeni. Kõiki sai mõnusalt kallistatud ja kõiki oli väga tore näha. Kiisud lahjendasid küll jälle rummi,kuid sellest polnud midAgi. Istusin jevgeni kõrvale ning rääkisime päris tõsisdest asjadest ning samal ajal võtsin paar lonksu rummi. Vihma sadas nagu oavarrest. lõpuks me kärduga loobusime ning suundusime krahli. Poisid piid järgi tulema. Jõudsime suht varakult sinna, ostsime kohvi ning suundusime lauda. Siis tuli henri ja jevgeni, kellega läks asi huvitavaks.Istusime ning rääkisime, jõime ja käisime veetsees. Liigagi kena veetsee, meile mõlemale meeldis. Kõrval lauas istusid ühed ilusad noormehed. Triin ja Joonas tulid ka, Triin soovis mulle palju õnne ning kadus. Joonas jäi, Eenok tuli ka. Meie istusime jevgeniga natukene eemal ja arutasime ja esimest korda oli meil lahkheli, teemal . : \” kas eesti mees peaks minema sõjaväkke või ei peaks \” . MInu arvates ju peaks aga, jah lõppetasime ennem ära kui asi vaidlusesse jõudis minna. Jevgeni ütles, et ma olin kuri ta vastu . Aga nii see polnud, võino. Ta tegi mulle kakao välja ning pärast poole oli meil kalli ring. Ta on üks mõistlikemaid inimesi, keda ma tean. Igatpidi ma hoolin sellest poisist. Käisime mitmeid kordi väljas ja varsti läksime me laiali. Henri ja Jevgeni jäid veel sinna. Mina, Kärdu, Eenok ning Joonas suunudsime virru. Pooled meist läksid trollile, ma saatsin Eenoki terminali ja ise suundusin trammile ja siis koju. Kodus olles olin veits arvutis, rääkisin kirstikiisuga. Võtsin õnnesoove vastu sms-dena. Ilm oli kole aga see ei takistanud mind linna tagasi mineast.Jõudsin linna ning nr 6 trollis puhkas mu silm, nii igatpidi.Pärast suundusin ma bussile ja siis parki. Kärdu ja henri juurde. Otsustasime kuskile kuiva minna, meie läksime linna ja Henri jäi maha. Käisime veetsees, kus mu kott kukkus tagurpidi prügiämbrisse ja ma pidin sealt eest tuhnama ja otsima oma asju. Niivõrd tore ja. Lõpuks me ei saanuki henriga kokku, kallistasime ning läksime laiali.
Kodus ootas mind seitse roosi, üks katkus ning suur kommikarp. Ja siiski, hea ilm oli : )

1 thoughts on “sünnipäev”

  1. natuke jääb mulje, et me käisime koos vetsus. : D

    aga eniveis, päris tore ja cool oli eile. teinekordki! ^^

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga