mu viimased üleelamised

Einoh, ma alustaks seda blogi naeruga. Kuna ma olen teinud palju asju, mis pole mulle üldse sugugi kombeks aga kõik need päevad olen ma veetnud oma kärduga ja see ütleb kõik. Hensu sünnipäev oli…Mkmm ..muhe? Pole midagi nagu kahetseda, seltskond oli väga bro. Ja alkoholi sai ka tarbitud.Järgmine päev läksin ma Kärdu klassivenna poole, kus ma lihtsalt lahmisin viina ning seejärel oksendasin. Ja peale seda võtsin ma vastu otuses, et ma ei joo enam aasta aega. Asi pole selles, et ma peaks kellegile teisele seda tõestama , asi on selles , et ma pean seda endale tõestama. Ma tean, see on raske aga ma usun endasse.

Aga see selleks, kõik need seitse päeva või isegi rohkem on olnud vägagi mõnusad. Polnud olemas päeva, mil ma kärduga kokku ei saanud ja need kaks viimast õhtut oleme me siili mäkis, jäätist ostmas käinud ja eile põrutasime ka veel stromkale.
Pühapäeval saime me muidugi Eerikuga kokku. Olime pargis,mulle meeldis vähemalt.
Eile õhtu oli omakorda huvitav. Sain teada midagi sellist, mida poleks ma ever uskunud – Öösel mõtlesin sellele palju aga ma olen kindel, et ma poleks suhteks valmis. Ma ei tahaks..samas me kõik vajame ju armastust. Haha (:

Haha ja täna tulin ma LIMUSIINIGA koju, kas pole mitte tore. Hääletasin pirita jõe ääres ja järsku peatus limusiin. Ma esialgu naersin ja mõtlesin, et ei ole nii. Kuid siis istusin ma juba autos ning ta tõi mind maale ära, 80 kilomeetrit tallinnast. Samas tal oli siiakanti ise ka natukene asja, niiet see läks toredasti. Rääkisime juttu, pärast pani ta muusika mängida. Eriti leet tunne oli. Kui hästi läheb, helistab ta mulle homme ning võtab mu peale ja viib tallinnasse.
Homme tahaks ma kärti näha,päriselt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga