niit ja nõel

Oeh, tänane päev on olnud täitsa huvitav. Ivo lahkus kella ühe aeg, tuli ühe korra tagasi ja läks uuesti . Peale seda ma natukene toibusin , siis alustasin koristamisega. Istusin mingi aeg netis ja siis tuli liisit sms, et tule randa. Võsule ma muidugi minema ei hakanud ja mul ei olnud midagigi selle vastu, et ta minu juurde grillima tuleks. Nonii, siis ma ootasin ja ootasin ning lõpuks mu kiisuke saabuski. Polnud teda kuu aega näinud, või üle selle. Tema grillis, mina vaatasin, tema jõi Fizzi ja mina ajasin ümber- sellinne koostöö meil oligi. Mingi aeg oli minu juures kui otsustasime minna mustikaid sööma. Läksime ühe rattaga ja arvake kes pakikal istus? Mina, loomulikult. Ühesõnaga ma ei imestaks, kui ma hommikul püsti ei saaks. Mäest alla sõites oli eriti julm, augud olid igalpool ja ühes kohas oleksime me mõlemad mingi porri lennanud. Aga isegi see oleks olnud huvitav ja kohutavalt naljakas elamus. Polnud pakikal mingi üle 8 aastat ehk istunud, dsiisas. Jõudsime kohale, sõime mustikaid , nautisime seda rahulliku loodust, tagasi tulime me peaaegu jalgsi, ratas oli ainult käe kõrval. Tulime üle karjamaa, Oh kui tore. Jõudsime tagasi minu juurde, siis suundusime Nõmmeveskile.Üks mõnusamaid kohti, sellinne tore ja seal oli mida vaadata. Tagasi tulles oli üks naljakas hetk, kus liis peatas auto kinni, võttis turvavöö ära, tegi oma püksid eest lahti ja toppis käe püksi. Asi oli selles, et tal oli mingi putukas kintsu juures. Ja kuna tal oli mingid lühikesed püksid .
Nüüd olen ma elussalt ja tervelt kodus.
Homme on plaanis Võsule minna, pean rattaga kõigest 12 km sõita 😉

Maal on ülimalt mõnus olla, ma oleks terve augustikuu maal kui vaid saaks.)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga