palyray,

Nonii, kell on üks millegagi. Veetsin aega playrays mängimisega. Jah ma tean, et see on üli mõttetu koht aga mis sa teed kui sul igav on. Alguses mängisin mingi vennakesega laevade pommitamist, kes alustas vestlust küsimusega : \” Ega sul ratet pole \” ? . Ma vastasin siis kohe, et ei ole. Ja siis uuris ta mu orksi kohta. Vastasin talle,et ma nagunii ei annaks . Küsisin temalt, et mis ta orks on. Ja pärast uurisin, et ega ta ei karda anda? Lõpuks sain ma ta nii kaugele, et ma sain temalt tema orksi aga minu orksi tema ei saanud. Ja kui ta küsis,et miks ma ei anna,kuigi tema ju andis. Vastasin talle,et ma ei näe selles mingit mõtet. Mängisime nii kaks korda laevade pommitamist, mõlemad korrad sai ta pähe ning sõimaks jobuks,et ma talle oma orksi ei andud. Pärast mängisin Eerikuga , Kindlust. Jah, see poiss tegi mulle kaks korda ära ja olgu uhke . Nagu tema ütles, et ta omas ära. Natukene ajasime veel lolli teksti, mis ikka hilistundidel suust välja hakkab tulema.

Aga no olgu, kunagi teen talle isegi selles kindluse mängus ära 🙂

Kell on juba üks läbi ja on aeg end magama sättida. Eile vajusin enne kolme ära. AGa hommikul on mul äratus niiiet, eriti pikalt ei saa neid voodimõnusi tunda ega hommikul läbi une kuulata STAR FM-i hommikuprogrammi.

Ahjaa, sain täna rootsi sugulaste käest eriti armsad käpikud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga