kolm täppi.

Mu peopesad täituvad villidega ja ma ei saa midagi sinna teha. Sest ma pole jätkuvalt leidnud mingeid õhukesi kindaid, mida kätte panna. Enne sain ka proovida grillmeistri ametit. Suht lõõgastav ..
Homme peaks olema mingi, eee päikesevarjutus ehk? Samas on homme pilves ja kohati lubas vihma ja tõsiselt ma kahtlen selles, et midagi näha oleks. Pühapäeval lubas tulla nii vihma kui ka äikest. Kas pole mitte tore?

Homme on esimene august ning see tähendab nii mõndagi. Mu sugulasel on sünnipäev, saab 19. Ta on kõigest 18 päeva noorem kui mina. Olid ajad kui me kahekesti jooksime ringi ning mängisime igasuguseid ajuvabu asju. Meid kutsuti \” Sukaks ja Saapaks\”. Sest me olime koguaeg koos. Aga nüüd on Ann must tunduvalt pikem ja mulle tundub, et nagu tema oleks must vanem.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga