Just.

Täna on ilmselgelt olnud üks vihmane vihmane päev. Alguses oli mõnus-padukat lausa tuli. Nagu me kõik teame,et ma naudin nii väga vihma. Naljakas on see, et Eerik ei suuda seda siiamaani mõista ja ehk nii ongi hea. Nii vahelduv on see ilm..sest üks kord sajab padukat,teine kord paistab päike ning kolmas kord müristab ning päike jätkuvalt paistab ja nii terve päev.Õhtu poole me käisime emmega naabrinaise Evi sünnipäeval.Polnud teda niiivõrd ammu näinud. Emme andis mu käte ka ühe kingituse,et ma saaksinka sellinne tore naabritüdruk olla. Istusime lauda,laud oli kaetud, pitsid olid kohvi tassi kõrval. Mingi hetk nad sattusid emmega nii jutulainele,et mul jäi ainult aknast välja vaadata. Naabrinaine valas mulle ohtrasti viina, siis ma ütlesin,et ma tegin joomisega lõpu ja tal oli sellinnea reaktsioon,et mismõttes nagu. Ta ise sai 67-aastakseks. Niisiis nad kahekesti tinutasidki.Mingi aja pärast tulime me sealt ära . Tulin koju ja kudusin endale ka mütsi.Kohe varsti saab valmis, suht nunnu näeb välja. Nüüd aretan ma Janekiga msn-is vestlust, tahab seda,et ma talle käpikuid kooks. Enne pean ma endale käpikud valmis saama aga tegelikult on mul endal niiiivõrd palju käpikuid ,et ma võiksin nendest ise kollektsiooni teha. Kuigi enamus on ükskikud, sest nt mu emme teab väga hästi kui hea kaotaja ma olen( ::
30-ndal on siis laulukale minek võino. Snoop Dogg siiski. Meie peame juba kella neljaks seal kohal olema. Ma tahaks teada, kas Marek tuleb ka. Ja kui ta tuleb, tahaksin ma vaadata kuidas ta käitub. Kas on piisavalt julgust muga juttu rääkima tulla. Kiviõlis järgmine päev ta ainult punastas,hommikul ta naeratas mulle ning terve ülejäänud päeva aind piilus ning ta sõber küsis lõpuks mu käest numbri. No tere hommikut.
Homme on mul veel vaba, ülehomme veedan ma tallinnas , 31-sel tulen ma ilusti maale, esimesel lähen ma loomulikult viljandisse ning teisest olen ma täiskohaga mm linnaelanik. Aga jah, trenn hakkab ka nüüdsest. Kas korvpall või võrkpall. Tõesti nagu ei oskaks valida. Aga samas ma olen alati arvanud,et naised ei tohiks sporti teha. Või õigemini naistesport on igav,kohati.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga