see on mu esimene sissekanne õnne tänavas

Tevist teid mu kallid sõbrad,kellega pole ma ammu suhelnud. Kolimine kulges meil üpriski kenasti, välja arvata paar ülesaamist. Esimene nädal oli seline mitte-just-kõige-tegude-rohkem nädal. Kuna televiisorit meil polnud, rääkimata internetist, juhtus tihti sedamoodi, et vajusin varakult ära magama.Külmkapiks oli meil ukse taga asuv riidekapp. Asja ajas ära küll, kuid kuradima külm oli minna kell neli hommikul koridori. Külalisi on käinud rohkem kui üks. Positiivne on see, et kõikidele on meeldinud meie uus pesa. On küll väiksem kui ravila, aga tunduvalt hubasem ja mis kõige tähtsam, kodusem. Jah, ma olen õnnelik. Asjad on kuidagi liigagi paigas. Rahulolu on igati suur. Kuigi pesumasinast tunnen küll puudust. Luksus nagu see oli. Homme tulevad ka pildid, ma luban.

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga