vahetasime numbrit

Viimased kaks päeva veetsime me filmide seltsis. Aasta viimasel päeval saime ka oma mustast pesust lahti, seda tänu imearmsale sõbrale. Olgu ta tervitatud.

+ Ilutulestik oli armas, inimesed olid uskumatult viisakad. Minu õnneks polnud mingit kaela hüppamis asja ning lambikat ei soovinud enam nii palju uut aastat nagu nad seda alati teinud on. Vana-aasta saatsime me ära inimestega, kellega me seda tahtsimegi. Kaheks jõudsime me ilusti koju tagasi. Hakkasime filmi vaatama, ma jäin poole peal magama, seda jälle.. Ma aegajalt kipun jääma. Nüüd on juba hommik, poikad magavad, aga õues on päike ja mõne minuti pärast alustan ma hommikukohvi joomisega.

Tere hommikut, mu sõbrad, kus iganes te ka poleks, kolm küsimärki.

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga