juuni 2012

Ma ei ole piisavalt tolerantne selleks ,  et käia läbi inimestega , kes mulle peale ei lähe. Paar korda olen küll  üritanud, kas kellegi teise inimese palumisel või siis omakasu silmas pidades. Paratamatult me kõik kasutame ära inimesi, kes rohkem, kes vähem.

Loe edasi »

Lunake on meil reisinud kahe päevaga kokku üle 300 kilomeetri. Kartsime küll, et see kurnab ta ära, aga läks vastupidi. Ta on üllatavalt rõõmsameelne ja on juba uue kohaga harjunud.  

Loe edasi »

Täna suhtlesin ma Tartu erinevate kauplustega, ajasin taga õllemeistri leiba, millest ma koduõlut valmistama hakkan. See ei olnud üldse kerge tegevus, sest ainult ühel poel oli see olemas.  

Loe edasi »

Ma ei kahetsenud kordagi seda, et otsustasin häälega üheks õhtuks Vastseliina tulla. Luna rõõm oli lausa piiritu, terve maja oli seda täis. Ma armastan seda koera. Tegelikult oli eilne õhtu pea, et täisulik.  

Loe edasi »

Kui ma tahan täna väga hullu mängida, siis ma lähen peale tööd rattaga Vastseliina. Luna igatsus on lihtsalt nii meeletu ja selgus, et ta jääb vastseliina kauemaks kui plaanitud. Tegelikult on teistel õigus, see sõitmine kurnaks teda ilmselgelt ära, ühest eesti otsast teie eesti otsa pole lihtne reis.  

Loe edasi »