kuidas ma varuväljapääsu kõndisin?

Käisime eile kinos, oli valida kahe filmi vahel, valisime muidugi selle põnevama variandi. See tähendab, Margus valis, kuna tema tegi meile piletid välja. Meelitasime kaasa ka Ilmar-Jürgeni, kes oli meile justkui ka taksojuhiks, tuli järgi ja tõi meid tagasi koju. Olime mugavad. Aga nüüd filmist lähemalt. Minu jaoks oli see nagu \”inception\”, mida tuleb päris mitu korda vaadata ,et sellest üldse sotti saada. Lõpu poole hakkas muidugi kõik kuidagi paika lonksuma ja sain päris paljudest kohtadest aru..

filmi leiab siit : http://www.imdb.com/title/tt1276104/ Numbrid ja punkid näitavad, et tegu on hea filmiga. Järelikult ongi hea film. Tuleb lihtsalt koguaeg filmis sees olla, tähelepanu peab olema suunatud ekraanile.

aga nüüd sellest, kuidas ma varuväljapääsu juurde kõndisin. Kuna ma pole eriline kinosõber ja viimati käisin kinos paar kuud tagasi( see oli talvel, ma arvan), läksin ma kogemata vale ukse juurde. Kui ma olin seda piisavalt kangutanud, lugesin ma ukse pealt et tegemist on \” varuväljapääsuga\”. Ma keerasin otsa ringi ning suundusin õige ukse juurde, kust ma korraks välja pääsesin. Lootes, et keegi ei näe mu \” ukse kangutamist\” aga oma kohale tagasi jõudes, kuulsin ja nägin kuidas Margus mu kõrval \” itsitas\”. Tema meelest oli see naljakas, mina seda nii naljakana ei näinud.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=eI3ju17W070%3Brel%3D0&w=425&h=350]

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga