ma ei sõida enam KUNAGI raseduse ajal bussiga.

See on lihtsalt nii kohutav, eriti siis kui oled sunnitud ühest Eesti otsast teise vedama. Selleks, et jõuda Võsule, pidin ma sõitma läbi pealinna. Alustasin sõitu 5.45 Vastseliinast, Võrus pidin ma ootama üle poole tunni oma õde, et saaks koos temaga edasi sõita. Mul endal lihtsalt ei olnud bussisõidu, see selleks. Pealinna sõitsime me üle nelja tunni, ma olin valmis poolel teel maha minema ja hääletama hakkama. Õnneks olen suutnud emale antud lubadusest veel kinni pidama. Ta tahtis, et ma enam ei hääletaks, aga ma tõesti armastan hääletamist ja bussisõidule olen ma alati seda eelistanud. Saab kiiremini ja mugavamani, tegelikult oleneb täiesti päevast ja muudest asjaoludest.

Kuna pealinna sõit kestis nii kaua, oli mul läinud vahepeal kõht tühjaks ning Paul andis sellest mulle tublisti märku. Tegime väikese peatuse ja hüppasime läbi kodustest toitudest. See on vaieldamatult mu lemmik koht, sest seal on endiselt niii imetabaselt maitsvad toidud ja ainuke koht, mis pole aastate jooksul põrmugi muutunud.

Peale seda suundusime balti jaama. Algselt oli küll plaanis jalutada bussijaamas baltasse, aga kuna me jäime hiljaks ning tegime vahepeatuse, kartsin, et jään bussist ka veel maha. Trammisõit oli imelik ja naljakas, välja vaadates, sain aru et tallinn pole põrmugi muutunud, kõik oli endine.

Baltas tabas mind ebameeldiv üllatus, mille pärast olin sunnitud veel tund aega tühja passima. Nimelt olin valesti busssiaegu vaadanud ja vaatasin neljapäeva asemel laupäevast aega. Aga ÕNNEKS pakkus Jako mulle seltsi, ning veetsime mõnusalt aega turu peal ringi käies ja pargipingi peal  istudes.  Teda polnud ma vähemalt viis aastat näinud.

Oma päris koju jõudsin ma umbes poole neljaks. Ma olin lihtsalt rampväsinud,selg valutas, äärmiselt palav oli ja peale selle oli mul istumisest  tagumik kangeks jäänud. See ei olnud üldse tore.

aja, ostsin oma elu esimese veepudeli.

päriselt ka

ja jõin selle isegi tühjaks.

Eile käisin Võsul, pistsin oma varbakesed esimest korda sellel suvel merevette ja see oli kuradima mõnus.

Muide, Tallinna bussijaam on tehtud ikka sitaks mõnusaks,nagu vao!

 

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga