kümne päeva kaugusel

Täpselt 10 päeva pärast külastan ma selle rasedusega esmakordselt oma uut ämmemandat.Ma olen seda vastuvõttu oodanud juba augusti alguses.Räägitakse,et tegu on hea arstiga.Peaaegu oleksin läinud oma eelmise arsti jutule, aga kuna ta oli minu jaoks nii pinnapealne ja nii ebasümpaatne inimene, siis enam ma sinna kabinetti oma jalga tõsta ei soovi.
Selleks ajaks peaks mul olema üle 17 rasedusnädala.Ehk siis oleme omadega pea poole peal. Kui läheb hästi,ehk saab isegi soo teada.
Ma siin hiljuti mõtlesingi,et kas ma üldse tahan teada.Sest mina eelistaksin rohkem tüdrukut ning ma arvan,et mul tuleb ka tüdruk. Mul pole endiselt mitte mingisugust tunnet, aga on kole suur tahtmine. Täpselt nagu Pauli oodates. Ma rääkisin kohe algusest peale,et tuleb poiss. Ja keegi ei uskunud.Nüüd usun,et tuleb tüdruk.
Ja ärge tulge rääkima,et teil kellegil ei ole oma eelistusi.Kõik räägivad,et neid ei huvita,peaasi,et oleks terve laps. Ma olen seda korduvalt kuulnud, ning pärast on tunnistatud,et tegelikult oli väike eelistus täitsa olemas.
Mul on tunne,et tunnen juba väikseid liigutusi.Selline õrn kahtlus,et midagi juba nagu tunneks. Endiselt olen arvamusel,et emaks olemine/saamine on imeline aeg elus,mida tuleks nautida.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga