Alguses natukene juttu

Ma juba ammu mõtlesin,et peaksin hakkama eraldi kirjutama oma LCHF elusstiilist,mis kogub iga päevaga rohkem austajaid.Mnuni jõudis see läbi ühe oma lapse beebi grupist,kus üks ema võttis 9 kuuga alla 30 kilo.Ma olin täiesti vaimustuses.Koheselt hakkasin ma uurima,mida ta sööb ja mis see üldse endast kujutab.Andis mulle igasugust soovitusi.Minu praegune prioriteet ei ole nii palju see kaalulangetamine,vaid see,et ma selle rasedusega ei võtaks juurde nii palju,kui ma võtsin oma esimese lapsega.Hetkel olen juurde võtnud 6-7kilo,esimesega võtsin juurde 40 kilo.
Tõsisemalt hakkasin ma selle elustiili kohta uurima facebookis paiknevast grupist.Ma olin täiesti üllatunud,ning kogu seda informatsiooni tundus esialgu olevat ikka päris palju.Lugesin läbi terve blogi,uurisin erinevaid retsepte ning õppisin ära need põhitõed.Tegin endale selgeks,mida süüa ning millest loobuda
Kuigi olen alles algaja.Järgmise nädala lõpus täitub  alles kuu aega.Esimesel nädalal koostasin isegi oma nädalamenüü.Nädalamenüüd on sessuhtes head,et poes oskan paremini orienteeruda ning ostan seda,mida mul päriseltvaja läheb.Ma pean reaalselt suutma kahe perekonna peale mõtlema,sest teised minu peres,seda elustiili ei järgi.Ühtlasi teen ma kõikidele süüa.Vahel teen omi toite ning neile keedan juurde kartulit või riisi,või makarone.
Ma ise lootsin,et saan ilma patustamata,aga selgus,et minulgi on mõned nõrkused.Magusast oli mul täiesti ükstaskõik.Vähemalt jõuludeniMuidugi oli mul pärast seda magusaorgiat päris pikalt süümekad.Mis oli omakorda hea,ajas mind liikuma.Üritan iga päev end rohkem liigutada,aga viimastel päevadel on see plaan alati metsa läinud.
Minule oli võõras näiteks süüa mitte kartulit ja musta leiba.Aga ma sain hakkama,st.olen saanud pea kuu aegas.Leivast tunnen ma endiselt puudust,aga ma loodan,et varsti ma ei mäletagi,mis see leib on.
Kuna kookosrasv on üks põhi komponente,siis sellega tuli mul päris pikalt harjuda.Eriti kui teen hommikuti endale rasvakohvi,mis koosneb kohvist,kookosrasvast,taluvõist ja vahukoorest.Alguses oli see ikka päris päris võõras.Proovisin ka munapiima-mis mul üldse alla ei läinud.Ilmselt tegin midagi valesti.
http://lchfeesti.blogspot.com/p/lchf-algajatele.html

Siit saab rohkem informatsiooni

http://lchfpood.ee/

Kui mul oleks rohkem raha,ostaksin sealt iga kuu.

Kaalumisega on nii,et meie maja põrandad on viltu,mis tähendab seda,et pean otsima tunde mingit sobivat kohta,kus mu saunakaal ei valetaks.Kaalumise jätsingi ma ämmaemanda külastus päevale,sest see kaal ei tohiks nagu valetada.
Praeguste andmete põhjal,kaalun ma endiselt 96 kilo.Detsembri kuu alguses kaalusin ma täpselt sama palju.
Jaanuaris kuus tulevad ka pildid.Ausalt,ma üritan.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga