Omiva tegutseb taas!

Alles hiljuti ajasin taga oma kulleriga tellitud pakki.Mitte ühe päeva,kolm päeva.Erinevatel päevadel sain erinevaid vastuseid ning lõpuks ma ei saanudki aru,kus kohas mu pakk õieti viibib.Kõik oli korrektselt vormistatud,minu poolt ega ka saatja poolt ei tehtud midagi sellist,miks selline olukord üldse tekkis.(mingil hetkel oli see suur pakk isegi kadunud)

Ja nüüd jälle.Tellisin eelmine kuu ristsõnajakirjad.Super Kuma ja Suured Ruudud.E-arvete järgi,pidi hakkama sellest kuust koju saabuma.Ma olin juba kuu alguses juba natukene skeptiline,otsustasin veel oodata,ühendust võtsin www.tellimine.ee, kus õeldi,et see on täiesti Omniva ehk Eesti Posti asi.Pidid saatma päringu.Ning täna,12.01 pidi ilmuma uus väljaanne,aga minuni pole kumbki ajakirjadest veel jõudnud.Nüüd ripun ma uuesti telefoni otsas ning olen püha viha täis.Mida kuradit?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga