Natukene ka uuest lapsest

Kauaoodatud ultraheli aeg panid lõpuks paika,ning see toimub 03.02, ämmaemanda vastuvõtt on ülejärgmisel päeval.See tähendab seda,et viiendal veebruaril saaan ma teada oma teise lapse ilmaletulekust.Ma ei eitagi seda,et tahaksin ise sünnitada,aga kuna see oleks mulle ohtlik,õigemini mu emakale,siis arstid otsustasid teha mulle plaanilise keisrilõikuse.Sünnitama lähen ma endiselt põlvasse.Hetkel tundub see mulle lausa uskumatuna,sest põhimõtteliselt me saame juba kuu jooksul oma teise lapsukese.Kes on endiselt poisterahvas,aga eks ma küsin ultrahelis veel üle.Jah,ma tõesti pole otseselt leppinud sellega,et meil tuleb teine poiss.Mul on algusest saadik olnud ju tüdrukutunne,rääkimata täiesti erinevatest rasedustest.

\"IMG_2697\"

\"IMG_2694\"

Miks ei võiks Paul Herbertil igapäevaselt sellised lokid olla?Praegu on põhimõtteliselt peale saunapäeva,kui läheb hästi,siis paar päeva peale.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga