Kui motivatsiooni jagub!

Mul on alati hea meel,kui mind kiidetakse või tehakse lihtsaid,end siiraid komplimente.Täna õeldi mulle,et ma olen väga tubli,sest jõuan kahe  lapse kõrvalt käia igapäevaselt  kõndimas või jalgrattaga sõitmas(varsti lisandub ka jooksmine).Tegelikult ma ei jõuakski,kui mu kõrval poleks imetabast härrat,kes on nõus jääma kahe lapsega koju.Kui on olnud head ilmad,siis oleks võtnud ka August Villemi kaasa(arvestades seda võrumaa maastikku,siis mäest üles ja alla pole teps tore seda käru lükata).Hetkel olengi käinud nii,et üks päev lapsega,teine päev koeraga.Ühtlasi olin ma ära unustanud selle,kui mõnus on koeraga jalutada!Kuigi see elajas on kasvanud meeletult,rääkimata meie jõuvahekorrast,on jalutuskäik ikka äärmiselt lõõgastav!Välja arvatud täna,kuid pikemalt ei sel teemal.

Kasuks tuleb ka endomondo äpp,sest ilma selleta,poleks mul arvatvasti nii palju motivatsiooni.Kusjuures,olen nõus minema välja igasuguse ilmaga(kui ma pole just rinnapõletikus),mida juhtub viimasel ajal väga tihti.Kahjuks.Või siis tuleb rahet ja vihma segamini nagu viimasel nädalal.

Siit ka https://www.endomondo.com/profile/19480070

See kuu olen läbinud 122,44 km.Ma ise sooviksin,et see number oleks suurem,aga sitta sellega!

Kunagi räägin ka sellest,kuidas ma hüppenööriga üks päev hüppasin.

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga