Kuidas saada automaailma püsikliendiks?

Enne seda lugu,tahaksin ma kõikidele õelda,et ma pole teid ära unustanud.Jah,kuigi mu viimmane postitus oli praktiliselt 2 kuud tagasi.Kusjuures,see on minu senini olnud pikim paus.Kae nalja!
Nüüd mu armsast golfist.Mulle tõesti meeldib see auto.Ent nüüd olen olnud ilma temata täpsemalt neli päeva!Juhtus sedasi,et sõitsin mõlemad radiaatorid katki.Mulle on olnud ALATI kombeks parkida katusealuse vastu,aga kolmapäeval läks mul pidur ja gaas vahetusse.Ma vist sõitsin umbes 30cm,ent sellest piisas,et juppide ja paranduse arve tuleks 500 euro tuuri.Alguses tundus et on vähem kahjustusi.Kõige naljakam on selle jutu juures see,et teised räägiksid sellest nii nagu oleksin põrutanud suurel kiirusel vastu katusealust!See oli fucking 30cm ja kiirus oli lausa olematu!
Seoses selle auto parandusega,läksid absoluutselt kõik minu plaanid vett vedama,ei mingit Viljandit ega mingit ema juurde sõitmist.
Rääkides ka automaailmast,siis varsti pole mul vaja ennast enam tutvustada.Kõik töötajad teavad,et olen Terje ja oman volkswagen golfi.Töötajad on olnud nii nii toredad,isegi siis kui nad on pidanud minuga 4 päeva telefonitsi suhtlema ja minu kirjadele vastama.Ja need jupid,üks päev tellid,järgmisel päeval kohal.Lihtsalt imetabane!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga