Ootus ja lootus

Ma alustaksin nagu uuesti algusest selle beebimajandusega. Kuna mul polnud niipea veel plaanis uut last saada, olen loovutanud ära kõik beebiriided ja asjad, hällist tegin lastele turvaväravad jne..
Nüüd (lõpuks)oleme selle mõttega harjunud ja eile tuli tellitud kaup ikeast! Samas mul pole veel ei vankrit, ei turvahälli.Need kaks viimast on kõige olulisemad. Siinkohal tahaksingi ma teada, ehk keegi müüb oma vankrit?!
Beebiriiete ostmisega on nii,et raske on valida, või on teinekord liiga sinine või roosa. Muidugi mu süda ihkab plikatirtsu, ent mul on tunne, et
mind on õnnistatud poistega! Seda saan teada alles sellel päeval kui mulle tehakse see viimane keiser(juhul kui varem vajadust ei ole). Septembri keskel peaksin beebi kätte saama! Oeh seda keisriarmi valu(mul valutab see juba praegu), oh seda piimapaisu..hetkel tekitab see mulle küll külmavärinaid(sest see on täielik piin), kuigi ma tean, et see kõik on seda väärt!

Ahjaa,sain oma kööginurgakesse laua ja toolid ning imelise vaiba!

\"image\"

Tervitusi ikeast. Ma jumaldan seda söögitooli.

\"image\"

Eile värvisin ära ühe seina.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga