Minu uus mänguasi

Ma poleks eales arvanud, et ühel ilusal päeval oman ma sellist imetabast aktiivsusmonitori. Olin juba pikalt seda igatsenud, ent ma lihtsalt ei raatsinud sellise asja eest väljakäia pea 100 eurot. See on üüratu summa sellise väikse asja eest. Ma ei osanud sellest veel puudust tunda , kuni eilseni.

Mu õde, kes elab alaliselt Rootsis, saatis mulle paki, kus sees oligi see imeline vidin. Ma sain selle poole hinnaga. Tegemist on siis  Garmin Vivosmart HRga.Tundub olevat hea firma, eks? Täpselt nii see ongi, vaadates seda kodulehte. Hetkel saab sellise vidina pea 40 eurot odavamalt. Vaadates ka neid teisi mudeleid, siis lihtsalt vau. Need kõik näevad nii kuradima head välja. Ühtlasi on must minu lemmik värv.\"cf-lg\"

Tsekkiga ka siia. link

Õhtul võtsin end kokku ja laadisin ka äpi oma telefoni. Pusisin päris pikalt, aga lõpuks sain ikkagist  hakkama.Selle andmete põhjal tegin ma täna üle 12 tuhande sammu ja seda ainult kodus olles/käies. Loodetavasti peale Paul H. operatsiooni, saan hakata taas jalutamas käima. Kevadel ma üritan taas joosta! Selleks ajaks pean muidugi endale tellima uued jooksuriided( juhul kui ma alla ei võta)

Alates tänasest alustasin oma toitumisega uuesti. Olen juba mitu korda allaandnud. Detsember on ikka  nii vale aeg enda kokkuvõtmiseks.

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga