Paul ja tema haigestumised

Paul on olnud juba lugematuid kordi haige, veel rohkem on ta lugematuid kordi haiglaid külastanud. Kunagi väitis isegi armas facebook, et mu lemmikkohad on haiglad(naer). Absoluutselt iga jumala  kord, kui Paul Herbert jääb tõsisemalt haigeks, kardan ma et lõpetame (jälle)haiglas. Veel enam- mina pean iga kord temaga kaasas käima. Mul on lihtsalt temast nii kahju, ta on alles nii pisikene, ent haiglad on tema jaoks juba tuttavad kohad.

Täpselt nagu täna. Paulil oli juba teist päeva kõrge palavik, ilmslet sai kuskilt viiruse külge. Õhtuks läks nii hulluks, et kutsusime kiirabi. Eelmine nädal nädal just käis kiirabi.

Saime küll nende abiga palaviku natukene alla, Paul nuttis ja nuttis ainult. Ja nüüd, kui sellest on möödas vähem kui poolteist tundi, hakkab palavik jälle tõusma ja mu süda tilgub verd. Mul on isegi kott kokku pandud, igaks juhuks kui asi läheb hullemaks ja peame uuesti kiirabisse helistama. MIks küll väikesed lapsed peavad üldse haigeks jääma? Ja kaua nad peavad veel kannatama?

Armas taevaisa, palun tee nii, et Hepe Paul( ta ise kutsub end nii) saab terveks ja et ma ei peaks Hertaga koos haiglasse minema!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga