LULUKIDS- arvatavasti mu uus lemmik

Avastasin täna tänu Võru lastefestivalile oma uue lemmiku. Ma polnud neist midagi kuulnud. Tegelikult ei tea ma eriti üldse Eesti oma toodangut. Muidugi peale mu teise suure lemmiku -BREDEN KIDSI. Mul on breden kidsist pärit:  sallid, mütsd, toakombed, püksid ja isegi vestid- kõigile kolmele. Ma heameelega toetaks meie oma toodangut veel rohkem, kui need hinnad poleks niivõrd krõbedad. Mu õde ütles täna kohe, et tema nii kallist ei raatsiks osta. Ma tükk aega seisin seal ning olin täpselt nii otsustusvõimetu nagu ma alati olen. Ühte ma teadsin kindlalt- ma pean ostma ühtemoodi riided. Muidu oleks suur tüli majas, tegelikult vahet pole, kogu aeg tahavad mõlemad poisid just seda, mis teisel on. Vahet pole, et asjad on täiesti identsed. Nüüd ma ostangi meelega samasuguseid asju.

Täna piirdusin ma ainult pükstega. Kunagi hiljem ostan ka sinna kuuluvad pusad/kampsunid.

\"\"

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga