Nora elu koertekoolis

Alustasin Noraga koertekooli septembri alguses. Alguses olin üpriski skeptiline, sest ma ei uskunud, et ma suudan seda kutsikat kunagi taltsutada. Eks need esimesed tunnid oli suhtelised kesised, mõnel korral olin nõus juba loobuma ning suisa minema kõndima. Vähemalit sain teada, et koeri koolitada on tunduvalt raskem kui kasvatada väikseid lapsi. Nora oli alguses väga probleemne, ainullt haukus ja urises. Kuid tasapisi hakkas kuuletuma. Mõni tund oli juba päris hea, aga viimasel tunnil( juhtumisi  oli see tund algkursse eksam), oli täielik taanareng. Ei kõndinud kõrval, ei istunud ega astunud kui kästi..rihmata käimisest ei taha ma üldse rääkidagi!

Nüüd jääb lota vaid seda, et edasijõudnute grupis läheks meil paremini. See on küll ainult kaks korda nädalas, ent tundub, et seda aega on logistika mõttes raskem teostada. Üleüldse on mul viimasel ajal see logistika paika panemisega veidi raskusi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga