Üks tunnike päevast..

Kõike on nii palju. Esmaspäeviti on mul 2 tunnised koolitused, mis on praktiliselt kohe peale tööd. Seekord sõitsingi juba otse koolimajja, tavaliselt olen jõudnud ikka kodunt läbi hüpata.

Kolmapäeviti on Herta Hermiine laulutunnid. Te ei kujuta ette, mis orgunnimine see iga kord on. Sellised logistika probleemid, kuidas Herta linna saada? (80 kilomeetrit edasi-tagasi)See on iga kolmapäevane ajude ragistamine. Aga.. me oleme pea iga kord sellega hakkama saanud. Varsti saab 2 aastat täis!

Ja siis minu isiklikud vajadused.(vau, ma tean, see võib küll uskumatult kõlada) Kulmuhooldused ja juuksuris käimine. Kuna mulle sobivadki ainult õhtused ajad, siis peale 5 õhtul tundub see kõik jube keeruline. Ma juba pean ettemõtlema, kuidas jõuda esmaspäeval koolitusele ja teisipäeva õhtul juuksurisse. Kuhu lapsed? Kes kütab? Kuidas Paul õpib? Kuna Hendrikul on õhtused vahetused, siis on raske aru mitte kaotada. Kütmata ei saa jätta, kanade juurde peab samuti jõudma, lapsed tahavad ka vist süüa. Siinkohal tervitan Hendrikut, sest ta on tegelikult suureks abiks mulle.

Iga jumala kord kui mu elukorralduses valitseb kaos, kui pean iga poole jõudma ja kõike seda lausa kellaajaliselt, siis mõnel sellisel hetkel tahaksin ma küll lihtsamat elu.

Lihtsalt..vahel on tunne, et seda kõike on liiga palju. Siis tuleb ennast lohutada, et varsti lähevad asjad kergemaks.

Tegelikult mulle hullult meeldib ka autoga sõita, vahel on koguni tunne nagu ma elaksingi autos. Siis hakkab vaikstelt korraks üle viskama..kuni järgmise korrani.

Selline oli minu teisipäevane väike vingumis nurgake. Üldine tuju on mul siiski täitsa okei, ärge muretsege!

Joon kohvi ja vaatan oma lemmikut kanalit, milleks on investigation discovery. Mu kullakallis ID!

Ma ausalt tahaks jõuda rohkem siia aga see aeg lihtsalt kaob käest.

Olge nunnud;*

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga