Asjad uuele ringile ehk taaskasutus

Mis te arvate taaskasutusest? Nii kaua kui mu mälu mind ei peta, olen olnud päris noorelt taaskasutuse fanaatik, ma jumaldasin/jumaldan kaltsukaid. Ma võin tunde kaltsukates sorada. Minu lemmik koht oli tol ajal balti jaamas, kui igal müüjal olid veel need suured puidust kastid, millesse võis lausa ära uppuda. Sel ajal olin taevas või kui Paavli kaltsukas müüdi kilo hinnaga! Kas keegi mäletab veel seda aega? See oli vist 2007 või 2008.

Mida vanemaks saan, seda vãhem ma riideid/kola tahan. Ma teen suht tihti inventuuri ning annan asjad ära, mida ei kanna või kui kahtlen selle kandmises. Kuna see koristamine toimub pea igakuiselt, siis see on lausa üllatav, kui mitu kotti ma iga jumala kord saan.

Meie peres on Hermiinekesel kõige rohkem riideid, kapp on kleite täis, kummuti sahtlid ei lähe enam nii kinni kui peaks, jalanõusi on lademetes.

\"\"
Selline on Herta reaktsioon kui ma tema kapi \”kord\” on.

Kui ma järjekord jõuab tema kapini, siis ta jälgib oma kullipilguga minu igat liigutust. Vahel pean hakkama tema ees end õigustama, mõni kord piisab mõnest lausest ning halvimal juhul rändab see ese kord kappi tagasi, kord kotti. Üldiselt saab ta aru, miks me sorteerimine.

Tegelikult teeme ruumi uutele asjadele. Poiste asjadega on sama. Kui me saame kellegi käest uusi/kasutatuid riided, sorteerin ära siis praegused riided ning annan omakorda edasi!

Elu ilma taaskasutuaeta- see pole võimalik!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga