Mõtted \”naistepäevast\”

Jeesus maria, vahet pole kuhu sotsiaalmeedia kontole ma suundun, see on täis igasugust naistepäevaga seotuid soove ning pilte saadud lillekimpudest.

Minu jaoks on see tavaline päev, ausalt. Ma pole eriline kommertspühade tähistaja. Ma ei ole kunagi oodanud mingeid lilli ega kingitusi. Täpselt sama on sünnipäevaga. Ma ei oota kunagi kingitusi, minu jaoks on tähtis kohaletulemine, mis on ikka paras ettevõtmine ja see tähendab ka suurt planeerimist ning pingutamist.

Ja teie, naised, palju te meestepäeval meestele kingitusi teete või neid meeles peate? Ma usun et vähesed kui üldse.

Täna hommikul tõi mulle naabrimees lilli ja soovis üle ukse head naistepäeva. Ma tõesti ei eeldanud lilli saada, muidugi oli see armas, samas see ei pane mind erilisemana end tundma. See, et ma olen naine, ei tee selle päeva kangelast.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga