Kui raske on olla naine

Kas asi on ainult minus? Või on ka teistel naistel?

See, kui paned selga hommikul need \”valed\” riided, on terve su ülejäänud päev rikutud? Minul igatahes on, ma ei tunne end mugavalt, ma ei näe hea välja nendes riietes või olen kokku sobitanud just need riided, mida kunagi ei tohiks koos kanda. Minul on seda juhtunud mõnikord ( õnneks väga harva), aga ma tean, et see rikub kogu mu päeva, hävitades enesehinnagut. Sellistel hetkedel tunnen end koledada.

Näiteks täna. Ma vahetasin vist 5 korda riideid, sest mitte ükski ei sobinud. Kuna mul hakkas kiireks minema, hakkasin juba vaikselt närvi minema ja isegi ukse peal suutsin ma meelt muuta ning tormasin kiiruga riideid vahetama. Lõpptulemus on see, et ma ikkagi ei olnud rahul.

Põhjus, miks mu hommik selline oli, oli see et kõik mu lemmikriided olid pesus.

\"\"

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga