Igasugune reklaam on hea..

Sorri aga mu elu pole nii põnev nagu Mallukal. Mul pole uusi rindu ega oma ka uut meest. See päev, mil ma kuulsin, et laseb panna uued rinnad, mõtlesin küll kohe et sellel naisel on prioriteedid kindlasti paigast. Samas, kui tal pole kohustusi, lastel ja temal on kõik olemas ning operatsiooni summa ei valmistanud talle mingeid probleeme, siis jumala eest, las teeb. Tema keha. Lihtsalt kohati kahju hakkas, kui talle puid alla pandi.

Mina isiklikult ei teeks seda isegi kui raha oleks. Ma pigem läheksin koheselt lõikusele, mis aitaks mul üleliigsest pekist vabaneda. Aga mulle tõsiselt ei meeldi võõrkehad oma kehal. Ma olen pigem loomuliku ilu austaja. Kõik need kunstküüned, ripsmepikendused, rindade suurendamised-see pole minu tass teed! See on kuidagi võlts.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga