Mu salajane armastus

Kui peale igat autoremonti võibki tunduda, et sõidaks nagu uue autoga, see on tegelikult koguaeg nii olnud, siis vaikselt hakkab neid asju ikka juurde tulema,mis nõuabki kohest reageerimist.

See on praegu see koht, kui ma pean autopassi hakkama vaatama ning mõistma, et see auto ongi reaalselt 21 aastat vana ning tahes-tahtmata hakkab see vanus endast mulle märku andma.

Ma olen küll lubanud, et ma sõidan selle autoga lõpuni välja. Ilmselt ma ikkagi teen seda. Iga kord kui mingi suurem remont on tulekul, on mulle mitmeid kordi öelnud, et osta parem uus auto. Lihtne on seda õelda, aga ma tunnen, et me kuulume kokku. Ausalt, see võib kõlada justkui pubekaarmastusena, ent nii see on. Sellesse autosse on panustatud kõike- tuhandeid eurosi, palju töötunde, muretsemist. Paaril korral on ta mind küll natukene alt vedanud ja ma olen tundnud end reedetuna. Üldiselt on mul Audiga väga soojad suhted.

Sõitsin täna Värskast läbi. Nii tühi: (

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga