Toidumenüü (mitte) järgimine ja selveri tellimus

Vahet pole, kui palju ma sellest kinni pean, leian ma ikkagi, et nädala menüü on üks tark tegu. Ma olen täpselt kahel päeval suutnud seda järgida.

Kuna see nädal on olnud erinevaid toidupakke, siis läkski kõik mul segamini ja pidin olukorra ümber hindama ning vaatama, mida saab sügavkülma poetada. Õnneks selliseid toiduaineid on päris palju. Raisku ei läinud meil midagi. Tavapoes käisime me praktiliselt ainult jäätist ostmas.

Eile õhtul vormistasin ma uue tellimuse, enamus olid hulgitooted. Ma just vaatasin sellise pilguga, mida saaks koheselt sügavkülma suruda. Sest praegusel ajal, kui on kevad ja soe, siis tahes-tahtmata jääb söögitegemine unarusse, eriti kui sul endal on meeletu istutamistuhin.

Ma kogesin täna ka esimest korda sellist tunnet, mida ma poleks eales uskunud et minu sugune võhik seda kogeks. Ma nüüd tean, mis tunne valdab sind kui näed oma koera, kes on peenrasse end magama keeranud. Ma sain peaaegu südamerabanduse, sest ma eile istutasin kõik lilled ära. Õnneks on vist Luna kõik oma kaevamised ära teinud.

See toit oleks pidanud mul eile olema. Mõtlesin küll, et täna ei hakka aga need shampinjonipoisid hakkasid käest ära minema.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga