Kui sihid on silme ees.

Alles see oli kui ma end töötuks võtsin  ja otsustasin hakata ajama oma asja. Ma räägin, see töötuna arvele võtmine ja töötu olla- on minu jaoks nii võõras.  Idee poolest peaks vaba aega rohkem olema kuid siinkohal te eksite. Selline tunne nagu rabeleks veel suuremas ajapuuduses.

Teha on veel nii palju ja rohkemgi veel. Juuni esimesel nädalal algab ettevõtluskoolitus, mille ma töötukassa kaudu sain. Kestab see täpselt minu sünnipäevani, ehk kaitsen oma äriplaani \”oma\” päeva raames. Nii muuseas. Ootused on kõrged, plaan on paigas aga sõitmist tuleb megalt. Kuna töötukassal polnud hetkel oma ettevõtlus koolitust- siis minu ülesandeks oli koolituse otsimine, aja sobitamine, regamine ja lõpuks pidin ootama seda kinnitust.  Koolitus toimub Tartus, juunis käin ma 6 päeva Tartus, lisaks veel laste logopeedid. Sõitmist on palju, aga ma arvan et see asi on seda väärt. Töötukassalt saan veel küsida sõiduraha tagasi, 0,10 senti kilomeeter ja saan nende päevade eest ka n-ö stipendiumi. No mida elult veel tahta?!

Ma pigem ei vastaks sellele küsimusele, sest teha on palju ja tahta veel rohkem.

Mis mind enim rõõmustab, on see, et olen muutmas oma kodu kemikaali vabaks, selline ökomöko teema. Üleüldse teha kodu nii loodussõbralikumaks kui üldse saab. See on minu jaoks nii põnev. Ma tean, et väga paljud ei usu sellesse ökomökosse või koguni tehakse seda maha. See ongi see koht, et ela ise ja lase teistel elada. Ma pole kedagi sundinud ja mul vahet pole kas sa oled vegan või taimetoitlane või sulle hoopis meeldib miski muu. Kusjuures, ma pole veel päris täpselt aru saanud sellest, et mis vahe nendel päriselt on on🙃

Seoses selle ökoteemaga, üks õhtu võtsin ma ette härra Google ja hakkasin aga otsima ettevõtteid, kes sellega tegelevad. Ma pole vist elus saatnud nii palju kirju kui ma seda üks õhtu tegin. Tegelikult, mis siin salata, iga õhtul läkitasin mõne kirja teele. Ja oh seda rõõmu! Olen olnud mõne ettevõttega suhtluses ja arutanud koostöö võimalusi. Varsti peaksid mõned pakikesed saabuma. Ma vist olen selline \”tavaline\” ema, kes eelkõige mõtles laste peale. Ma olen täiega põnevil, sest ühele ettevõttele ütlesin ma, et tehku üks üllatuspakk.

\"\"
Üks päev nägin ma ka vikerkaart 🌈

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga