Hambapasta on nüüdsest minevik

Ma poleks seda uskunud, aga ma olen hambapesutablettidest lummatud. Kui ausalt ära öelda, siis olen ma mõningate asjade suhtes natukene skeptiline. Ma ei arvanud, et unustan  ära hetkega igasugused hambapastad, millega olen ma n-ö koos kasvanud.

Zerowaste.ee on üks tore lehekülg, kuhu on koondatud kõik Eesti väike-ja mahetootjad, kes tegelevad loodussõbralikuva tootmisega ning ka nende tooted aitavad väga palju loodussäästavale elustiilile kaasa. Säästa sinagi loodust!

Tegelikult on selle lehega see asi, et sealt ei saa minema. Nii suur valik, nii palju erinevaid tootjaid ja tooteid  et tekibki tunne, et tahan seda ja toda! Tahan kõike, nüüd ja praegu! See leht on imeline.

Ja mis puudutab tellimuse täitmist ja selle pakendamist, siis kõik mis on kodulehel kirjas- vastab tõele!

\"\"
\"\"
\"\"

Nagu näete, valisin ma välja hambaharjad ja hambapesutabletid. Tabletid panin omakorda väikesse klaaspurki.

Peaaegu oleksin unustanud ka kõige tähtsama asja- ma kartsin, et lapsed ei võta seda nii kergelt omaks. Et mismõttes närid kõigest tabletti ja suu täitub vahuga, selleks peab hambaharja muidugi märjaks tegema. Seletasime ühe korra ära ja asi on neil juba käpas.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga