sillas

Viimased pool tundi olen ma eriti sillas olnud. Ema rräkis lambist,et mu õde läheb sügisest Rootsi elama ja mul oli mingi wtf. Igatpidi on see muidugi positiivne. Kõige ideaalsem oleks see variant kui mu õde võtaks mind enda juurde. Nüüd ma ootan veel rohkem seda sügist,et saaks kohekohe rootsikeelt õppima minna. Sest selle unistuse teen ma teoks. Mu elu suurim unistus on olnud Rootsi kolimine ja igapäevaga ma sammun sellele lähemale. Rootsikeel on küll raske ja ma olen kindel,et mul tuleb sellega raskusi aga ma pingutan kõvasti,et see lõpp tulemus oleks ideealne.Ja järgmine aasta samal ajal olen ma juba Rootsis, kas pole mitte vahva?

Nüüd ootame emmega koos rootsi sugulasi. Helistasid lampi,et nad varsti jõuavad. Peale seda pean veel heina kaarutama minema aga ma ei vingu, päriselt ka.

2 thoughts on “sillas”

  1. Rootsi on mõttetu maa (olen seal 2 aastat elanud), Eestis on ikka palju parem. Aga kui see on Sinu unistus, siis edu Sulle!

  2. Einoh, kelle jaoks mõttetu kelle jaoks mitte ( :
    aga ma olen seda maad juba mitu mitu aastat jumaldanud, niiet .
    aga aitääh:)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga