folgielumelu.

\"\"

\"\"

Mmm, täiesti tore päev on olnud. Millegi targaga ma loomulikult hakkama ei saanud aga siiski. Jalad on valusad. Olen arvutis mm asetsenud. Rääkinud Heindrig\’uga. Tänane vestlus tuletas mulle järjekordselt meelde, millised sihid ma olen endale seadnud ja mida ma olen hakanud juba tasapisi teostama. Suurim samm oleks rootsi keel selgeks saada, kiiremas korras. Aga ei aega on ja ma saan hakkama. Nõudlik tüdruk nagu ma olen, jaaa.
Igatipidi oli tore. Ja siis rääkisin ma oma lemmik velotakso juhiga, nimega Edgar 🙂 Ehk kunagi me veel kindlasti näeme (:

Ja siis sai Elariga räägitud. Ma mäletan,et ma nägin teda mingi paar aastat tagasi rock cafes. Ja eile oli äratundmis rõõm missugune. Poiss kes oskab elada;)
Homme olen ma meie mehe tuuril. Alguses rakveres, siis jägmine päev tartus. 15 olen ma laulukal, 16 ja 17 olen ma muidugi kiviõlis ning 19-ndal öölaulupeol.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga